IJssalon Pinoccio genomineerd voor IJssalon van het Jaar
In de top-5 van Nederland

IJssalon Pinoccio dingt mee naar de titel IJssalon van het Jaar 2020. Na een paar spannende dagen tijdens de IJs-vakwedstrijden, verwierf Sanne Smit een plek op de genomineerden lijst. Daarmee staat IJssalon Pinoccio in de top-5 van Nederland. De titel IJssalon van het Jaar wordt medio juni uitgereikt; het team van IJssalon Pinoccio gaat een spannende tijd tegemoet.

Spannende tijd
Voor het team breekt nu een spannende tijd aan, als een van de zes genomineerden voor IJssalon van het Jaar. In de komende maanden worden zij bezocht door een mystery guest en wordt de zaak onderworpen aan een grondige hygiënecheck. Wanneer ze de mystery guest en de inspecteur mogen verwachten, is natuurlijk een verrassing. De winnaar wordt medio juni bekendgemaakt. Beleef de spanning mee en volg de ijssalon op Facebook: facebook.com/ijssalonpinoccio.

Over de IJs-vakwedstrijden
De organisatie van de IJs-vakwedstrijden (De Gouden IJsspatel, De Gouden IJscreatie, IJssalon van het Jaar), is in handen van de Vereniging Ambachtelijk IJscentrum. De belangenbehartiger van ambachtelijke ijsbereiders in Nederland. Meer informatie op www.ambachtelijkijscentrum.nl.

20maart
2020
Category: Nieuws

Ontvang ons

nieuws via e-mail